Food Journal | Den z mého stolu

Zde najdete jeden z mnoha zápisků mého jídelníčku. Nejde o redukční jídelníček, i když může pro někoho být. Pro tento den jsem zvolila, kromě odpolední svačiny, nízkosacharidový jídelníček, který ne každému může vyhovovat. Berte následující vzor pouze jako ukázku. Mějte vždy na paměti, že cest k jednomu cíli je hodně. Jsou si podobné, ale nikdy ne shodné =) Hodně štěstí.

Low-carb snídaně: bílý jogurt s vrchovatou lžičkou jahodového proteinu, arašídové máslo, pár posledních umrzlých borůvek, co zůstaly v sáčku kdesi v mrazáku... pod jogurtem nálož slunečnicových semínek, kokosu, chia semínek a lískových oříšků

Low-carb svačina: kuřecí vývar s kuřecím masem a mrkví

Low-carb oběd: ledový salát, rajčata, žlutá paprika, ředkvičky, salátová okurka, kuřecí maso
(sůl, paprika, kurkuma), opečená slanina, lžíce majonézy

Odpolední svačina: tři kopečky vanilkové zmrzliny

Low-carb vegan večeře: indické kari s tofu, zakoupeno v DM a ohromně jsem si pochutnala.
Složením je tohle jídlo naprosto fantastické, téměř polovina je samá zelenina, dále voda, rýže,
tofu, koření a nějaké drobnosti jako jsou rozinky, které jsem nezaznamenala, apod. Celý sáček
se hodí na 5 minutek do hrnce s vodou, až pak jej otevřete a dáte na talíř.


Mějte se prima a užívejte zbytek dne :-)


Kristina

Žádné komentáře:

Okomentovat