Tohle je takový recept nerecept. Moc práce s touhle dobrotou není, ale frajeřinu s ní uděláte
velkou :) Náklady na "výrobu" jsou velmi nízké a výsledek senzační.
Budete potřebovat:
1 listové těsto
500 g kysaného zelí
200 g anglické slaniny
drcený kmín
vejce na potření
Jak na to?
Postup je velmi jednoduchý. Listové těsto rozválíme, poklademe po celé ploše odkapaným kysaným
zelím a poklademe osmaženou anglickou slaninou. Zasypeme drceným kmínem, zabalíme do závinu,
potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 170°C do zlatova. Necháme trochu vychladnout a krájíme
na plátky, jako klasický závin.
Dobrou chuť.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUP4V-bGXInXmyYUvdgwUOCZjpoyvJLlEt3f8OmgJrPQWUmgNZn_aWXZIPyRRC5SaFuwoHB1RLbc3UMNJ6Z9l1ImheP7hzZ2pMRiOpFceGtZy7QxCs2JX5MAGeW4zZCXkzO397Ku0e_Ye1/s1600/Untitled+1.png)
velkou :) Náklady na "výrobu" jsou velmi nízké a výsledek senzační.
Budete potřebovat:
1 listové těsto
500 g kysaného zelí
200 g anglické slaniny
drcený kmín
vejce na potření
Jak na to?
Postup je velmi jednoduchý. Listové těsto rozválíme, poklademe po celé ploše odkapaným kysaným
zelím a poklademe osmaženou anglickou slaninou. Zasypeme drceným kmínem, zabalíme do závinu,
potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 170°C do zlatova. Necháme trochu vychladnout a krájíme
na plátky, jako klasický závin.
Dobrou chuť.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUP4V-bGXInXmyYUvdgwUOCZjpoyvJLlEt3f8OmgJrPQWUmgNZn_aWXZIPyRRC5SaFuwoHB1RLbc3UMNJ6Z9l1ImheP7hzZ2pMRiOpFceGtZy7QxCs2JX5MAGeW4zZCXkzO397Ku0e_Ye1/s1600/Untitled+1.png)
Žádné komentáře:
Okomentovat