Koupila jsem si

Jelikož mi v týdnu došlo po nějaké době úplně všechno, co mohlo, udělala jsem novou zásobu. Všechny tyhle věcičky mi docela dlouho vydrží, jelikož je používám nárazově. 

V jednom malém obchůdku jsem našla ve výprodeji plnej vozík tady tohoto koření. Miluji všemožná koření. Ať už na maso, nebo do salátů. Tady tohle mangové jsem si nemohla nechat ujít. Je skvělé také jako dochucení do cottage cheese, voní po mangu a přesto není sladké, ale krásně voní po indii :)


Kromě klasické bílé rýže jasmínové a basmati u mne nesmí chybět taky červená. Můžete u nás projít všemožné obchody a tuhle neseženete. Tak jsem ji musela objednat. Miluju! 


A existují dva tábory lidí, kteří tyhle těstoviny milují nebo nenávidí. Já je naprosto miluju. Připomínají mi rýžové nudle, které jsem si strašně oblíbila. Nicméně, nebudu popírat, že třešničkou na dortu je jejich bezkaloričnost. Což uvítám kdykoli mám chuť na low-carb jídlo. 

No a v samotném závěru: došla mi asi ta miliarda vzorků s proteiny, které jsem měla. Používala jsem do jogurtů nebo do šejků a naprosto jsem si oblíbila dát lžičku nebo dvě čokoládového proteinu do bílého jogurtu, přidat trošku neslazeného kakaa a pár vlašských ořechů. Je to lepší než jakýkoli dezert, který si dávám hlavně večer, když na mě přijdou chutě, že bych si "něco dala" :) Přiznávám, někdy i záměrně, těším se na to téměř každej večer :D A Eliška to miluje v mléce z rozmixovaným banánem!

Tento mám poprvé. Byla mi sympatická jak cena tak recenze. Tak vyzkoušíme.


Mějte se krásně, Kristina.

1 komentář: