10 Week CGX Iron | Den 3


Musím říct, že mě ještě dnes bolí docela fest zadek z pondělí a to jsem na něj cíleně necvičila. To teprve přijde v dnešním tréninku, takže se docela děsím toho, co to se mnou udělá :D Každopádně vím, že to během tréninku rozhýbu a bude to dobrý. Uvidíme zítra, jak mi bude!

Dnešní jídelníček:

Snídaně: jogurt bílý, ořechy, tmavý třtinový cukr (lžička), mango, ovesné vločky
Oběd: gulášová polévka, rizoto se sýrem
Večeře: chléb, máslo, kuřecí šunka, strouhaný sýr, mango, rajče 🍅 

Pozn: na oběd jsem měla opět rizoto, jelikož jsem si donesla na víkend jídlo domů, dětem jsem nachystala něco jiného.



Pohyb:
Trénink: Caroline Girvan | IRON program | Den 3 | 30 min | Glutes (tedy prdelka)

Tenhle trénink se mi moc líbil. Zase to uběhlo rychlostí blesku. Použila jsem dvě nakládací činky, které jsem dala na tyč, kdysi jsem to kupovala jako sadu a jsem ráda, že jsem to udělala. Také posilovací gumu mám kvalitní, prvně jsem uvažovala, že použiju snadnější, ale neuplynul ani první cvik a hned jsem to sundávala z noh, absolutně bez odporu. To není cílem tohoto programu. 

Váha činek: 1 x 23,5 kg | krátká posilovací guma (ekvivalent 18-23 kg)

Self-care:
Dnes jsem si nedala rychlou sprchu, ale vanu. Pustila jsem si k tomu album od Samanthy Fox s názvem Just One Night. Tohle album jsem poprvé slyšela v 11 letech, kdy jsem si jej nahrála na kazetu od sestřenice z kazety z Polska :D Miluju to album. Je dirty, hanebné, uvzdychané a neskutečně sexy... Miluju každou písničku na tom albu. 

Taky jsem si při koupeli dala ananasovou maslu na vlasy, mangový cukrový peeling na tělo a taky meruňkový peelingový krém na obličej. No a pak mi řekni, že se i takové procedury nepustíš něco tak "rozkošného" jako je Samantha Fox 💗

Tak zase zítra!

K.

1 komentář:

  1. Bez bílých jogurtů také nedám ani ránu, je to má nejčastější snídaně a nikdy mě neomrzí. :D :)

    OdpovědětVymazat