Zkoušela jsem recept z časopisu F.O.O.D., samozřejmě jsem si ho trošku upravila, respektive nedala všechny ingredience. Zkrátka a dobře, ryba je lehce pokapaná citronem, osolená a opečená. K tomu "jihoafrický" salát z červené papriky, rajčátek, cibule, ledového salátu, čerstvé petrželky, ředkviček, kukuřice a vše je naloženo do pomerančové šťávy. Fakt výborná věc ☺
Dobrou chuť.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1gV9ekOEN_r7KVtTIg3cuOyPtU3PKergbBYCQkcLxrQFfP5kJYV2L7tnmEHkcO0dOWs41hW_lTot2QBWMMt4HWjAALiECjcgpbHxH7cyHT9fFD0ideauxt_W3H7stWu4HitpMSO0AnDc/s140/no%25C5%25AFl.png)
Žádné komentáře:
Okomentovat