Tvarohový koláč II

Tvarohový koláč II

Tento tvarožník jsem dělala už snad 100x, obrazně řečeno :) Tentokrát z dvojité dávky a přimíchala k tomu ještě 125 ml ušlehané 33% smetany ke šlehání, jelikož jsem neměla máslo, tak ať to má trošku tuku a je to vláčnější. Takže šlehačku můžete vynechat, pokud budete mít máslo, recept zůstává stejný (odkaz zde), dokonce jsem dělala ten poslední z klasických surovin, žádné zdravé varianty... oops :)

Změnou je také to, že jsem nedávala ovoce, žádné vhodné doma nebylo a místo toho jsem část zabarvila docela řádnou dávkou holandského kakaa, aby flíčky byly skutečně tmavé a lžičkou to tam před pečením nakapala. Důležité je, nechat koláč vychladnout :) Teplý tvaroh je hnus, tedy alespoň pro mne :) Takže vychladnout a pak je naprosto fantastický !!!


Nechte si chutnat.

K.

Žádné komentáře:

Okomentovat