Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Žampionová omáčka


Ráda bych se - kromě atraktivnějších jídel - s vámi podělila i o prostá jídla, jakou je například tato omáčka. Je velmi jednoduchá, takže ji doporučuji všem, kteří začínají vařit. Ale také pro ty, kteří chtějí inspirovat a možná si v nějakém spěchu vzpomenou, že existuje tato omáčka, která je za moment hotové a nijak pracná. Navíc je vážně moc chutná. Milujeme ji s jasmínovou rýží.

Budete potřebovat:
olej, sůl
1 drobně nakrájenou cibuli
3 lžíce hladké mouky
500 g kuřecího masa nakrájeného na kousky
konzerva sterilovaných žampiónů
3 lžíce sladké mleté papriky
500 ml vývaru

Postup:
Na oleji osmažíme cibuli,
Zpěníme s hladkou moukou, přidáme maso a osolíme.
Žampióny zcedíme a vhodíme k masu.
Přisypejte mletou papriku a promíchejte. 
Po chvíli vlijte vývar a nechte provařit do změknutí masa.
Podávejte s rýží a sušenou petrželovou natí.

Dobrou chuť ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat