MEMORIES | Březen 2018

Mám poštovní čepici. První věc, abych aspoň trochu vypadala jako pošťák :D Pracovní věci zatím nemám, ale jsou objednané. Mám radost :D

Je prostě potřeba si dělat radost. Nemusí jít zrovna o boty, značkové tričko nebo kabelku, co vám spolkne finance na týden dopředu. Ale nějaká nutnost, kterou si musíte vzít domů, co stojí pár kaček a uděláte si k té věci srdcovou záležitost zcela okamžitě :-)




Jak jsem zjistila, jsou dva tábory lidí s názorem na tuto knihu. Buďto se jim nelíbila, nic jim nedala, nebo někoho pohladila po duši a přesvědčila, že je nutné se rozmazlovat a prožívat to své hygge všemi možnými způsoby. Víte, když jsem to vzala ze všech stran, zjistila jsem, že tahle kniha nenadchne nikoho, kdo na štěstí není připraven. A pokud už víc štěstí nepotřebujete, jako já, přečtěte si tuhle knihu jen proto, jak ohromný klid ve vás probudí, jak u mne :-)

Takže Velikonoc... Bez vajíček. Mrskaček. Zrovna na Velikonoce jsme zůstaly s dcerkou doma samy a neměl nás kdo vyšlehat. Ten, co chodil pravidelně už v sedm ráno, tu už není. Bez něj to už nebude nikdy ono. Nemohu to vlastně ani slavit, protože ještě stále koukám na dveře a myslím na to, že v ten den táta zvonil. Celý rozzářený se šibalským úsměvem, že mne za chvíli pokropí půl litrem vody. Kéž by to znovu udělal. Snad to jednou opadne. Ten divný pocit. Tak aspoň dcerce košíček se zajíčkem a mini čokoládovými vajíčky :-)




Tohle je Eliška. Zadělávala jsem si řasenkou odrostlé vlasy a přišla Eliška: "Maminko, já ci taky." Vteřinku jsem zapřemýšlela a půjčila ji tedy svou řasenku, co horšího, než že si obarví pár vlásků. se může stát. Než jsem si vyčistila zuby, přišla takhle... to prostě chceš, když už máš vše udělané a z koupelny míříš rovnou do postele, ještě drhnout tohle :-) Naštěstí řasenka nebyla voděodolná a micerální voda od Dermacolu výýýýrazně pomohla  :) Miluju ji. Myslím svoji dceru. Každopádně, nebuďte v šoku. Skutečně existuje řasenka na vlasy, když potřebujete rychle zakrýt šediny nebo odrosty a nemáte čas na barvení celé hlavy ;-)




Odkazy:

Přečetla jsem:
Temná hmota | Blake Crouch
Před pádem | Noah Howley



Žádné komentáře:

Okomentovat