Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Rýžová kaše


Občas je období, kdy máte neustále chuť na jednu a tu samou potravinu dokola. Stejně tak to mám já s rýží momentálně. V obchodě to došlo tak daleko, že jsem chtěla sáhnout po balíčku rýžové kaše, když jsem si říkala, co to blbnu, vrátila to zpátky a rozhodla se, že nejsem žádný vemeno a rýžovou kaši si můžu za zlomek ceny udělat doma sama. Když pak takovou věc doladíte ořechovým máslem, skořicí a medem, je to neskutečná ranní siesta :)

Pro přípravu doporučuji použít kulatozrnnou rýži, která zvládne absorbovat více vody a báječně se do přípravy nejenom ranní kaše hodí!

Budete potřebovat:

na 1 porci

50 g kulatozrnné rýže 
100 ml vody
100 ml mléka

Rýži vyperte v horké a pak studené vodě. Dejte vařit s vodou a pod pokličkou duste.
Pak přidejte mléko a ještě chvíli povařte do požadované konzistence. 
Dejte na hluboký talíř a ochuťte podle vlastního uvážení.

Já použila skořici, med, arašídové máslo a mražené lesní ovoce. Lze použít třeba kokosový nebo tmavý třtinový cukr, sušené ovoce, apod. 

Dobrou chuť :)

Kristina

Žádné komentáře:

Okomentovat