Vítám tě na svých stránkách. Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Skořicová mléčná rýže s mangem


Není nad doma připravenou mléčnou rýži. A navíc si ji můžete osladit a ochutit po svém. Já chtěla
hodně zralé mango, ale nezadařilo se, tak alespoň takto s přelivem z ořechového másla. Příprava je
jednoduchá, rychlá 

Budete potřebovat:

100 g kulatozrnné rýže
200 ml vody
200 ml mléka
špetka soli
hnědý cukr
skořice
mango (nebo jiné ovoce)
ořechové máslo z lískových oříšků

Jak na to?

Rýži uvařte ve vodě, poté zalijte mlékem, zasypte špetkou soli a dále vařte.
Občas promíchejte. Ochuťte cukrem, skořicí a zamíchejte. 
Ozdobte zralým mangem a zalijte tekoucím ořechovým máslem.

Dobrou chuť :)



Žádné komentáře:

Okomentovat