10 Week CGX Iron | Den 7

Dnes je pátek.
Tréninkový den 7/50
Počet dnů: 9/70

Dnes byl ve škole krátký den, jelikož byly zápisy do prvních tříd a zároveň nebyli ve škole deváťáci, protože byli na přijímčkách. Poslední obědy jsme vydávali už ve 13.15, takže jsem byla brzo doma. Kdo by si nepřál takový páteček :D

Pokud jste noví a neznáte mě, pak bych asi měla uvést na pravou míru, že pracuji dočasně jako pomocná síla ve školní kuchyni. Je to pro mne změna, jelikož jsem předtím pracovala jako balíkový doručovatel, ale už jsem byla strašně psychicky vyčerpaná a jediné východisko pro mne bylo dát výpověď. Navíc po zranění kotníku, které jsem v práci utrpěla. Už jsem nevěřila, že by tu zátěž kotník utáhl. Dneska už vím, že asi ano. Ale beztak jsem chtěla odejít. Jde o jinak fyzicky náročnou práci, jsem více v pohybu, ale zase i když občas tahám těžké věci, nejde o takovou tíhu, o jakou šlo při balíkařině. To byl záhul. Tady mám pevně danou pracovní dobu od-do, střechu nad hlavou, mám možnost se najíst, napít a dojít si na záchod, když se mi zrovna chce. Předtím jsem v práci moc nepila, skoro vůbec, abych neměla nutkání jít na toaletu. Bylo to strašný. Absence jídla během dne mi dojebala metabolismus, myslím, že ještě dnes si jej dávám dohromady, ale první vlaštovky už jsou asi tady, jelikož jsem od měření před dvěma měsíce sundala kilo tuku. Tuku. Ne kilogramů. Jde to pomaličku, hlemýždám tempem. Nikdy jsem na takový pomalý postup nebyla zvyklá, ale prostě to teď nejde. Snaha o napravení toho, co jsem roky na poště zanedbávala, si vyžádá svůj čas. Vím to. A tak se ani nezlobím, že to tělu nejde. Jsem rozumná a prostě jen na sobě pracuji a čekám , kdy se to srovná. Potřebovala bych tak 8 kilo dolů. Na svou původní váhu před jojo efektem se asi už nedostanu, kdo ví. Ale radost by mi udělalo sundat i blbé čtyři kila. Zdravě. Nechci dělat stejné chyby a nejíst. To nesmím!

Dnes jsme s Eliškou šly mrknout se na místní amatérský tréninkový spolek, trenérka má pod sebou pár malých dětí, které učí gymnastiku, akrobacii a současný tanec. Elišce i mně se tam moc líbilo. Malá byla úplně nadšená, chtěla se všechno naučit hned, dostala jsem za úkol vše si psát do telefonu, ať všechny ty prvky vyzkoušíme, hned si šla taky pro blok, do kterého si chce napsat plán na cvičení :D Je to láska. No a šly jsme se pak v tom hezkém počasí ještě projít, já si koupila barvu na vlasy cestou a nám oběma ještě první velkou vanilkovo-borůvkovou zmrzlinu. VÝBORNÁ!!!!

Dnešní jídelníček:

Snídaně: vlašské ořechy, Hollandia jogurt (meruňka)
Svačina: perníková buchta (opravdu jen jedna 😀)
Oběd: hovězí vývar s nudlemi, bramborová kaše, nemasový karbanátek, řepa
Druhá svačina: perníková buchta ( opravdu jen jedna 🫣)
Večeře: kolínka, králík na paprice



Pohyb:

Trénink: Caroline Girvan | IRON program | Den  7 | 35 min | Chest, Back, Shoulders
Váha činek: 2 x 10kg, 2 x 6 kg, 2 x 3 kg - dnes jsem nechtěla moc vytahovat činky nahoru. Posledně jsem cvičila s 11,5 kg , ale dnes jsem to nechala na deseti. Bylo to akorát :)

KROKY měřené v práci mezi 6.00-14.00 (pak jsem krokoměr sundala) | 11.200 kroků

Zítra zase paaaa :)

Kristina


1 komentář:

  1. Ten karbanátek vypadá moc dobře, také jsem zastánce toho, že nemusí být každý den maso. :)

    OdpovědětVymazat