10 Week CGX Iron | Den 4

 


Dnes je pondělí.
Trénink číslo 4 (z 50)
Kalendářní den 5 (ze 70)

Vím, že jsem krapet za programem se sdílením příspěvků z mé cesty skrze tréninkový IRON program, ale mám spoustu věcí kolem, kterým se věnujji ve svůj volný čas a sednout za komp prostě už není priorita pro ten den. Dříve to bývalo jinak. Ani nechápu, že jsem tak dokázala fungovat. Strašný. Ale něco se přeci jen nemění. Stále mě to blogování baví. I když jen tím tempem, které jsem OCHOTNA!!! zvládnout. 

Jinak se musím pochválit, ale za poslední dva měsíce mám 1 kg TUKU (ne kilogram na váze, ale kilo tuku!) dole. A Mám z toho docela radost, jelikož moje jídlo určitě nijak nevyčnívá do řady těch "co patří na fitness stránky" :D Jím zkrátka úplně všechno, nevyhýbám se ničemu, jen jsem vzdala tréninky typu kardio, raději jsem zvolila větší váhy a pořádně posilovat. Občas sice padl nějaký HIIT trénink, ale vím, jak strašně to nenávidím. Mám pocit, že u toho umřu. I když se pak cítím jako bohyně, je to takový love/hate vztah! Ale určitě se bez něj obejdu. Uvidíme, jak to bude za další měsíc. Vážím se po zkušenostech pouze jednou měsíčně 14 dní před očekávanou menstruací :)


Dnešní jídelníček:
Snídaně: ořechy, proteinová tyčinka
Oběd: mořská štika, brambory na másle, mrkvový salát (měla jsem ještě jednu menší porci 🤪) 
Svačina: Horalka od Sedity
Večeře: bulgur, quinoa s hráškem a kukuřice, mrkev, vejce





Pohyb:
Trénink: Caroline Girvan | IRON program | Den 4 | 43 min | Full Body

Báječný trénink, po kterém jsem se cítila naprosto odrovnaná. Kupodivu jsem druhý den necítila nic, ale ten den jsem toho měla fakt po krk a byla vděčná, že je další den opět volno :D

Váha činek: 2 x 6 kg | 2 x 11.5 kg

KROKY měřené v práci mezi 6.00-15.00 (pak krokoměr sundávám) | 11.000 kroků


Zítra zase paaaa :)

Kristina




1 komentář: