10 Week CGX Iron | Den 2


Po včerejším tréninku jsem docela rozbitá. Ráno to ještě šlo, ale čím více se blížilo odpoledne, bolely mě nohy a zadek :-D Takže těžší činky rozhodně splnily úkol. 

Dnes byl na řadě vršek. Hlavně záda a ramena, trochu hrudník a tricepsy. Po tréninku následovala večeře a magnesium. 

Zjistila jsem, že jsem u včerejšího příspěvku zapomněla napsat, že každé ráno beru vitamíny (omega 3, vitamin C, D, multivitamín, česnek), večer hořčík (sypu ho do pusy ve formě prášku).

 

Dnešní jídelníček:
Snídaně: proteinová tyčinka 
Oběd: italská polévka, rizoto se sýrem, zeleninový salát 
Večeře: těstoviny zapečené se zeleninou a vejcem

Pozn: přes týden se stravuji ve školní jídelně, snažím se vybírat to lepší, ne vždy je to tedy nejideálnější, ale taky ne nejhorší možnost :-) 

Pohyb:
Kroky: 16.500 kroků (měřím pouze v práci mezi 6-14,30)
Trénink: Caroline Girvan | IRON program | Den 2 - Upper, 33 Min (záda, hrudník, ramena)

Váha činek: 2 x 3kg | 2 x 6kg | 2 x 11.5 kg

Po tréninku se mi úplně třásly ruce, ale tak nějak pěkně. Workout mi strašně rychle utekl. Najednou jsem byla za půlkou a za chvíli byl už strečink. 

Cvičím na poměrně prázdný žaludek, dnes zrovna asi 6 hodin po obědě, byl to vydatný oběd. Po tréninku jsem už pak cítila hlad. Tak jsem se hned nevečeřela. 

Self-care:
Mrkla jsem na první díl dokumentárního seriálu Společně. Můj oblíbenej fotbalovej tým (Manchester City) z Premiere League se dostal na Netflix  

Tak zase zítra!

K :)

1 komentář:

  1. Občas se mi také podaří nachodit tolik kroků v práci, ale průměrně mám kolem 8000-9000. :) Super, že jsi takto aktivní, u tebe vždy seberu inspiraci na nějaké další cvičení. :)

    OdpovědětVymazat