33 | 365 | Nasralo tě to? Spal to!


Dneska ve mně "všechno zhaslo". Respektive jsem naprosto ztratila iluze o tom, že někteří lidi jsou při smyslech. Než cokoli napíšu, zkuste se sami sebe zeptat, jak byste řešili, pokud by vám přišel balík a jeho obsahem by bylo něco jiného, než to, co jste čekali. Protože si jsem jistá, že tak, jak to vyřešila dnešní dáma, vás nenechá v klidu. Mě tedy nenechalo...
Přijela jsem na adresu a předala paní balíček z ciziny s doplatkem kolem 300 korun. Odjedu, udělám další tři čtyři adresy, na páté jdu pro balíček (opět) z ciziny s doplatkem pro jinou paní. Zjišťuji, že jsem udělala chybu. Že jsem předešlé paní předala balíček, který teď potřebuji a ten její mám stále na autě. 

Takže jí hned volám, že mi stala tahle věc a že ji dovezu ten její a odvezu ten, co jí nepatří. Je mi v tu chvíli jasné, že mohlo dojít k rozbalení balíčku, že se rozbalení zásilky bude muset řešit přes vedení apod. Jenže paní mi na druhé straně telefonu říká, že už balíček nemá. Tak se jí ptám, kdo ho má? A ona říká, že ho vyhodila. To jsem byla ještě v klidu, protože jsem si říkala, že prostě vlezu do popelnice nebo někam a nějak se to vyřeší. Tak se ptám, kam ten balíček vyhodila. Jenže pak mi úplně zamrzne úsměv, protože mi řekne, že ho spálila. "Cože jste udělala?" Paní prostě balíček spálila. Bydlí v rodinném domku, tak ho asi jebla kamsi do kotelny, protože jak řekla, byla nasraná, že v tom balíčku bylo něco, co si neobjednala. Že tam byl kus hnusného hadru. Málem mě odvezli. Tak jsem jí řekla, že jedu za ní, že tohle asi nechci řešit po telefonu. 

Přijela jsem tam a vlastně mi řekla znovu to samé. Já jsem jí teda předala ten její a řekla jí, že to je teda jako problém, protože ten balíček, který ona spálila během 15 minut od předání, byl vázaný dobírkou v hodnotě 2.000 korun. 

Napadá mě spousta možností, jak takovou situaci řešit, když si otevřu balík a je tam něco, co jsem neobjednávala. Což se mi stalo před Vánocemi - prostě jsem to řešila tak, že jsem věc vrátila a přišla mi ta správná. Ale paní to vyřešila takto. Absolutně tomu nerozumím. Absolutně ne. 

Je mi jasný, že jsem se do takové situace dostala vlastní chybou. Nepopírám a nepopírala jsem to ani vteřinu. Ale ty následky? Boha jeho... 

Samozřejmě jsem hned volala na depo vedoucí, která mi to vůbec "nechtěla věřit", že to snad není možný a volala paní taky. Od ní se dozvěděla to, co mně neřekla. V zásilce byl tím "kusem hnusného hadru" povlečení.

Jdu si dát jahodové knedlíky... 

2 komentáře:

  1. That is a crazy story! Why would someone burn bedding or anything in a wrong package. Something must be very off with that lady, sorry you had to deal with that.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle dokáže zkazit celý den, sama to moc dobře znám a vždycky chytnu neskutečné nervy. :D

    OdpovědětVymazat