Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Vaflovaná jablka s jahodami


Přicházím za vámi s prima nápadem, jak si vylepšit talíř se svačinkou. Nejdříve bych se ale chtěla ujistit, že spojení slov "vaflovaná jablíčka" dávají smysl. Jelikož se jedná o vaflovač, který tuto proceduru dělá, troufám si říct, že jablka z něj jsou vaflovaná... nechtěla jsem o tomto receptu psát, že jde o jablkové vafle, protože to by si zase někdo mohl splést s těstem, které všichni známe a používáme do vaflovače, a na internetu slovo "vaflovaný" skutečně existuje, i když ne u pokrmu. Nicméně, textura slova "vaflovaný" odpovídá tomu, co vám vzejde, když vytáhnete plátky jablka z vaflovače :-)


Nakrájejte si asi 1 cm silné plátky jablek. Povrch pečících plátů ve vaflovači potřete klasicky decentně tukem, jinak se jablka přichytí a při otevření vaflovače potrhají. Vložte do přístroje plátky jablek a 1-2 minuty opékejte. Poté vyjměte, servírujte s jahodami, s borůvkami, jogurtem... nebo jen zasypte decentně moučkovým cukrem smíchaným se skořicí. Výborná hřejivá svačinka je na světě a chutná jako koláč :-)

Dobrou chuť!!!


4 komentáře:

  1. Poslední dobou mi ovoce vůbec nejede. Tohle je bomba nápad, jak do sebe nějaký ten kousek dostat. Zítřejší snídaně je jasná. Děkuji za recept! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja tak delam ananas a rikam mu "grilovany", ale "vaflovany" zni fakt leeepe :) ;)

    OdpovědětVymazat
  3. úplně tam vidím ten ananas.. ale i jablko stačí :o) a navrchu šlehačku nebo zakysanou smetanu.. ňami ňami

    OdpovědětVymazat
  4. Aaa to vypadá zase dokonale! ♥

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat