Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Kuřecí plátky se salsou z hroznového vína


Výborná věc a přitom jednoduchá na přípravu. K obědu, ale viděla bych to i jako menší mističku k večeři. Kombinace ovoce a masa mi chutnala vždycky. Bála jsem se citronové šťávy v ovoci, ale naopak to decentně onu sladkost hroznového vína jen umocnilo. V kombinaci s červenou cibulkou, jinou už odmítám jíst, je tohle báječné jídlo :)


Postup:
Kuřecí prso osolíme a opepříme a z obou stran po 4 minutách osmažíme. Přikryjeme pánev pokličkou a necháme "dojít" mimo horkou plotnu. V misce si mícháme nakrájené na kousky červené a zelené kuličky hroznového vínaPřidáme také na malé kousky nakrájenou salátovou okurku a na drobno nasekanou červenou cibuliVše poměrově tak, jak sami budete chtít. Nakonec na salát nakapejte menší množství citronové šťávy a zamíchejte. Kuřecí maso nakrájejte příčně na plátky a podávejte k salátu/salse.

Dobrou chuť přeji :-)

1 komentář: