Recept na pomazánku a jiné najdete nejen zde na blogu, ale také v mé knize Moje tělo: koučink :)
Budete potřebovat:
1 konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
1 uvařenou bramboru
1/2 menší cibule
1 vejce uvařené natvrdo
1 lžíce plnotučné hořčice
1/2 lžičky oleje
sůl
Jak na to?
Šťávu z tuňáka slijeme a tuňáka dáme do misky, kterou můžeme uschovat v lednici. Uvařenou bramboru nastrouháme nahrubo. Cibulku nakrájíme najemno a přidáme vše k tuňákovi. Přidáme vejce, hořčici a vše důkladně rozmačkáme vidličkou do pomazánkové konzistence. Podle chuti osolíme nebo přidáme více hořčice. Pomazínku ve finále zjemníme trochou oleje. Podáváme s oblíbeným pečivem.
Dobrou chuť.
Žádné komentáře:
Okomentovat