Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Smažené zelí se slaninou


Když pominu fakt, že je tohle naprosto skvělé jídlo do jídelníčku low-carb nadšenců, pak musím zcela jednoznačně a jako prioritu zmínit, že neexistuje levnější jídlo, které vám dodá takový chuťový zážitek. Tohle nám kdysi dělávala naše babička s těstovinami, ale bývalo nám po tom těžko. Což je jasný! Spousta těstovin, spousta tuku = to se nesnese. Ale vynechte těstoviny a najíte se jak králové. Mám vůbec zmiňovat, že mi víc než polovinu pánve snědl muž a ani si k tomu nestihl sednout?


Budete potřebovat:

1 velkou cibuli
3 stroužky česneku
200 g slaniny na větší kostičky
1 hlávku zelí
sůl, pepř

Jak na to?

Na pánvi osmažíme slaninu zhruba 5-8 minut, dokud nepustí dostatek tuku.
Slaninu vyjmeme a dáme stranou.
Do stejné pánve dáme cibuli, česnek, zhruba 2 minutky osmažíme.
Nyní přidáme na kostky nakrájené zelí (zbavíme se tvrdého středu).
Zelí smažíme zhruba 10 minut, záleží také na tom, jak moc křupavé či měkké jej chceme.
Osolíme, opepříme a občas promícháme. 
Smícháme se slaninou a podáváme. 

Nechte si chutnat :-)

Kristina


Žádné komentáře:

Okomentovat