Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Zapečený croissant s hořčično-medovou glazurou


Čekáte-li návštěvu, zcela jistě je ohromíte touhle rychlovkou. Zapečené croissanty se sýrem
a šunkou musí ohromit každého. Krásně křupou a v kombinaci s hořčično-medovou glazurou
jsou naprosto bezkonkurenční. Já jsem místo šunky použila na plátky hovězí maso
s pepřovým nádechem. Vyzkoušejte. Nebudete zklamání.


Budete potřebovat:

4 croissanty
4 plátky kvalitní šunky
4 plátků sýru Leerdammer
 2 lžíce hořčice
2 lžíce medu
1 lžíce hnědého cukru
celý mák nebo chia semínka

Jak na to?

Předehřejeme troubu na 190°C.
Croissanty prořízneme v půlce, abychom je mohli naplnit.
Do každého dáme plátek šunky a plátek sýru.
Smícháme v mističce hořčici, med a cukr a mašlovačkou veškerou tekutinu potřeme
po povrchu croissantů. 
Zasypeme mákem nebo chia semínky. 
Pečeme 6-7 minut a podáváme.

Dobrou chuť.


Žádné komentáře:

Okomentovat