Vítám tě na svých stránkách. Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Bublanina s ovocem



V letních měsících je tohle naše nejčastější buchta. Je rychlá a výsledek je famózní. My už jinou bublaninu neděláme a jiné ani nezkouším. Recept jsme si kdysi dávno našli a vyhovuje nám.

Smíchat v hluboké míse 400 g pol. mouky, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 200 g krupicového cukru, 1/2 šálku oleje, 1/2 šálku mléka (já dávám celý šálek), 4 žloutky a smíchat. Poté opatrně vmíchat sníh z bílků. 


Do vymazané formy dáme těsto a "zapícháme" do něj ovoce (jahody, třešně, rebarboru, atd.). Pečeme na 180°C zhruba 25 minut nebo do zhnědnutí. Po dopečení hned vytáhnout a zasypat moučkovým cukrem :)) 
Tohle je základní recept na opravdu velkou bublaninu na velký plech. Je fakt neskutečně dobrá, dělala jsem po několikáté i rodičům, protože nemají troubu a hádali se o to, kdo z ní více sní :)

Ať chutná i vám.


Žádné komentáře:

Okomentovat