Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Hot-dogy z letní zahrádky


Léto je v plném proudu a já mám pro vás jednu lahůdku, kterou máme všichni rádi a přitom se cítíme víceméně provinile, že si ji dopřejeme :-) Nemám pravdu? No a co. Každopádně jsem na netu dostala doporučením jednu věc, která ihned lapila mé oko a bylo rozhodnuto o dnešním obědě.

Zálivku na zeleninový salátek nespotřebujete v tomto receptu celou - i když jí není moc - ale to vůbec nevadí, protože až ochutnáte, uděláte si salát další. Je vážně skvělá!

Postup: 

1. Předehřejte troubu na 175 stupňů. 
Nakrájejte si na plátky 3 větší ředkvičky a také na plátky zhruba 10 cm okurky. 
Také červenou cibuli nakrájíme na plátky.
Dejte vše do misky.


2. Uděláme zálivku ze 2 lžic (olivového) oleje, 1 lžíce medu a 1 lžíce jablečného octa.
Pořádně promíchejte. 
Jednu lžíci této zálivky vmíchejte do zeleniny a rukama pořádně propracujte, ať se zálivka dostane všude.
Nakrájejte na drobno čerstvý kopr (zhruba půlku lžíce), tím pak posypejte připravený salát a lžící smíchejte. 


3. Nakrájejte silnější rohlík podélně z vrchu. Vložte 3 proužky camembertu, nebo jiného krémového sýru a nožičku párku s vysokým obsahem masa. Takto dejte na plech s pečícím papírem a pečte zhruba 5-8 minut, každopádně hlídejte. Celý hot-dog má být křupavější, ale ne spálený. Prakticky jej jen chceme prohřát :-)

4. Nakonec servírujte na talíř nebo dřevěné prkýnko a ozdobte připravenou zeleninou.
Je to skutečně nesmírná dobrota. Tak si nechte chutnat :-)

K. ♥


připraveno podle: A Spicy Perspective

2 komentáře:

  1. Už jen při pohledu na fotku se mi sbíhají sliny! :O :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn tip a já jsem moc ráda, že se do obchodů konečně vracejí párky s více než 90% masa. A fotka se Ti moc povedla :-)
    http://radinsen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat