Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Brownies Jillian Michaels s tvarohovou náplní


Tahle čokoládová kráska není žádným výmyslem. Jde skutečně o brownies, jehož recept pochází od Jillian Michaels, pouze s tím, že tvarohová náplň pochází ode mne :-) Já mám brownies velmi ráda a pokud i vy, tak si vychutnejte tento recept, který mně osobně vydržel v lednici celé čtyři dny, postupně jsem je snídala a měla ke svačině, protože jsou setsakramentsky syté!!!

Tento recept už jsem jednou na blog dávala, je dokonce součástí ebooku o Jillian Michaels, který jsem napsala (stáhnout si jej můžete zde), ale díky novým fotkám a nové kombinaci  sdílím znovu. 

Ingredience na brownies:

2/3 hrnku medu
1/3 hrnku neslazeného kakaa
1/2 hrnku celozrnné pšeničné mouky
1/4 lžičky sody
1/4 lžičky prášku do pečiva
1/4 lžičky soli
1/2 hrnku jablečné šťávy
2 lžíce oleje
1 vejce
3/4 lžičky vanilkového extraktu (volitelné)

Ingredience na tvarohovou náplň:

1 měkký tvaroh (bez tuku)
1 vejce
1 vanilkový pudink (prášek)
1 bio vanilkový cukr
1/2 hrnku mléka


Postup:

Med v malém kastrůlku přivedeme k varu, přidáme kakao a prošleháme. Dáme stranou a necháme vychladnout. V míse smícháme mouku, sodu, prášek do pečiva a sůl. V druhé misce smícháme jablečnou šťávu, vejce a olej (+ vanilkový extrakt pokud máte a chcete). Do této misky vmícháme také vychladlou medovou směs. Smícháme se sypkou směsí.

Tvarohovou náplň připravíme prošleháním všech ingrediencí.

Do pečící nádoby střídáme těsto na brownies a tvarohovou. Tvarohovou směs jsem dávala po lžících opatrně a udělala jsem celkem tři "patra". Brownies pečeme pomalu, aby se nám čokoláda nespálila. Trouba stačí na 130C a pečeme zhruba 40-50 minut dle výkonu. Hlídejte špejlí.

A přeji dobrou chuť ☺

Kristina


5 komentářů:

  1. Mňaaaaam! Nedělej mi takové chutě, když jsem v práci :D bože, vypadá to fantasticky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to budu muset vyzkoušet. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nechce se mi to vyrábět, ale chce se mi to sníst :oD

    OdpovědětVymazat
  4. Víc než recept oceňuji tvoji kreativitu co se focení týče. Sleduju tě hrozně dlouho a fotky na blogu sou čím dál tím hezčí a originálnější :) Je paráda sledovat jak si s tím vyhraješ a je vidět že tě focení baví :)

    OdpovědětVymazat