Vítám tě na svých stránkách. Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Jasmínová rýže s vajíčkem a jarní cibulkou



Následující recept je rychlovka. Navíc lahodná. A přitom stačí jen pár ingrediencí. Mojí inspirací byla Klárka v kuchyni a jsem ji za tento recept moc vděčná :) 

Uvaříme jasmínovou rýži nebo si připravíme zbytek již uvařené :) 
Na pánvi zahřejeme 1 lžíci oleje a prudce osmažíme volské oko, které jemně osolíme. 
Volské oko vytáhneme a dáme bokem. 
Jarní cibulku nakrájíme na cca 5 cm špalíčky a další půl minutu smažíme. 
Přilijeme lžíci sladké sojové omáčky, 2 lžíce vody a čtvrt lžičky cukru. 
Smažíme, dokud se část tekutiny nevypaří. 
Teplou hotovou rýži dáme do misky, na ni dáme cibulku a volské oko. 

Dobrou chuť. A při pojídání mrkněte na instagramové stránky Klárky :)

Kristina

1 komentář: