Vítám tě na svých stránkách. Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Pečené kapustičky se slaninou a cibulkou



Opravdu moc jsem chtěla přijít na chuť růžičkové kapustě a nehodlala jsem to vzdát. Hledala jsem různé recepty a možnosti, jak je nakombinovat a tohle je jeden z nich. Kdo miluje low-carb stravování, přijde si na své =) Já jsem tuhle kombinaci rozhodně nedělala naposledy a jelikož se moc povedla, sdílím s vámi můj postup!

Budete potřebovat:

250-300 g růžičkové kapusty
5 plátků slaniny
1/2 cibule
50 g strouhaného sýra
olej, sůl, pepř

Jak na to?

Růžičkovou kapustu umyjte ve studené vodě a dejte do vařící mírně osolené vody vařit po dobu 8 minut. Poté slijte vodu, kapustičky zchlaďte studenou vodou, odkrojte konce, kapustičky překrojte napůl a nechte okapat. Dejte na plech vystlaným pečícím papírem, zalijte 1-2 lžícemi oleje, osolte a posypte mletým pepřem z mlýnku. Dejte péct do vyhřáté trouby na 180°C po dobu 15 minut. Pět minut před koncem posypte kapustičky strouhaným sýrem a dokončete.

Mezitím si připravte pánev a opečte na malé kousky nakrájenou slaninu a na proužky nakrájenou cibuli. Hotové kapustičky dejte na talíř a přendejte na ně obsah pánve. 

Dobrou chuť =)

Kristina



1 komentář: