Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Celozrnný "Ginger Bread" s čokoládou

Chlebíček je už během pečení krásně voňavý, finální vychladlé dílo je měkoučké jak peřinka, nadýchané, jemné, sladké tak akorát, s jemnou chutí zázvoru a kousky kvalitní hořké čokolády jsou už jen pomyslnou tečkou a naprosto skvěle chuť chlebíčku doplňuje a troufla bych si říct, že mu propůjčuje jakýsi honosnější ráz.

Budete potřebovat:

Suché ingredience

1/2 šálku celozrnné mouky
1 šálek ovesné mouky
1 rovná lžička skořice
1/2 lžičky mletého zázvoru
špetka soli
2 rovné lžičky prášku do pečiva

Mokré ingredience

1 lžíce oleje
1 vejce
1/4 šálku kvalitního medu
1/2 šálku mandlového mléka
1 šálek nastrouhané cukety
30 g na malé kousky nakrájené kvalitní čokolády
(se sacharidy pod 35g na 100g čokolády)

Postup:


Předehřejte troubu na 180 stupňů.
Všechny suché ingredience vsypte do mísy a smíchejte.
Nyní přidejte všechny mokré ingredience, z cukety vymačkejte přebytečnou vodu.
Nasekejte na kousky hořkou čokoládu a přidejte. Vše pečlivě smíchejte.
Vymažte nádobu na biskupský chlebíček, vysypte moukou a dejte do trouby.
Pečeme 40 minut. Nechte vychladnout a vyklopte.

Žádné komentáře:

Okomentovat