Vítám tě na svých stránkách.
Najdeš zde to nejzásadnější z mých zápisků od roku 2011. Ne vše, co si tady přečteš, je pro mne aktuální. Nechci tady však nic promazávat, jelikož to, co tu najdeš, se týká mého vývoje, který mě něco stál a který mne dostal až k současnému biohackingu. Pokud by tě zajímala moje business webová prezentace, klikni zde. Hezký den :-) ♡♡♡

Samosa Stir-fry


Tak tento recept pochází údajně z Indie, ale já bych jej klidně dokázala označit jako nějaký staročeský recept, protože pečené neloupané brambory s cibulkou jsou zkrátka typicky českou záležitostí. Nicméně, tak, jak mi tento recept padl pod ruku svým názvem, tak jej ponechávám. Přestože jde o naprosto primitivní záležitost, je to takový žrádlo, že bych jej pasovala na nějaký top jídlo někde na trzích, když je nějaká akce ve městě, chladno a vy do sebe házíte teplé brambory. Prostě lahůdka.

Budete potřebovat:

500 g baby brambor
1 cibuli
1 šálek mraženého hrášku
sůl, olej (lžíce)

Jak na to:

Brambory i se slupkou umyjeme a zhruba 15 minut vaříme v osolené vodě.
Olej a cibuli smícháme a dáme stranou.
Jakmile se brambory uvaří, scedíme je a propláchneme.
Do pánve vložíme olejovou směs plus brambory a smažíme.
Stáhneme teplotu, vsypeme povolený hrášek a smícháme.
Smažíme dalších zhruba 5-7 minut a často chodíme zeleninu promíchat.
Podáváme teplé.

Dobrou chuť :-)


2 komentáře:

  1. Tak mě hlavně zaujal název, ten je unikátní :D

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak dnes jsem recept vyzkoušela jako novoroční oběd a bylo to supeeeer :-) !!!
    Děkuji za tip Kristi.

    OdpovědětVymazat