IRON SERIES JOURNEY | Den 15+16


Po nedělním tréninku necítím ruce. Ono to všechno zdání, že je ten daný trénink "v pohodě", je naprosto mylné. Úplně mne to fascinuje, jak mne vždycky nějaký trénink, o kterém si myslím, že bude v klidu, vyvede brutálně z omylu. Možná to bude i tím, že jsem vzala i těžší váhu na ruce, protože mám poslední dobou zdání, že to nějak nestačí. Tedy jako stačí, ale už tam vnímám krapet to, že bych zvládla víc =)

Jinak doufám, že jste si užili Velikonoce! U nás to nijak neslavíme. Tohle je asi jediný svátek, jehož zvyky nemám ráda. Nevadí mi pečení, příprava jarních dekorací, zajíčci, vajíčka, čokolády.... příčí se mi špulit zadek na cizí chlapi =D Jako fakt hodně. Eliška si to užila letos poprvé jinak - poschovávala jsem ji sladkosti po celém bytě. Bylo krásné koukat, jak ta její zvědavá očka bloudí bytem a hledá mlsky i na místech, na které by mne nenapadlo cokoli schovat =D Ta dětská fantazie! 

Jinak moje dovolená už skončila. Nastoupila jsem zase do pracovního procesu a tím budou asi taky pěkně trpět mé zápisky =D Ale o tom jsem mluvila už na počátku, že je budu asi psát zpětně! 

Jinak jsem dnes objevila fotku s Caroline v růžovém! Jsem si ani neuvědomila, že jsem ji v čistě růžové barvě ještě nikde na žádném videu neviděla =D 

Sportu zdar!

Workout 11+12 COMPLETED!!!!! Rozhodně přidáváme na náročnosti.... je to maximálně cítím. Na konci série z nás budou kladiva! :D

K.



Dokonalá :) Mrkněte na její FB komunitu. Caroline tam dává často věci, které jinde nenajdete :) FB Community


Na chvíli jsem vstala od cvičení... otevřít okno.  A hned měla tendenci se špulit :D



Úplně totálně nevzhledný salát! Vůbec se mi s tím nechtělo jebat :D
(Jebat není sprosté slovo... aspoň ne tady na severu Moravy :D)



 

Žádné komentáře:

Okomentovat