IRON SERIES JOURNEY | DEN 2

 

Dnešní trénink mi přišel vcelku zvládnutelný, i kdybych byla sebevíc unavená. Možná je taky na čase zvážit těžší činky, protože tuhle nedostatečnost - řekněme, pozoruji už delší dobu. Někde mi činky ztěžknou rychleji, někde vůbec. Je to asi škoda. Ale teď zrovna nemám moc možností jak činky řešit. Prostě blbá doba za námi i před námi =D Respektive hodně plánů a jelikož mám na starost rozpočet já, musím být rozumná. Prostě činky počkaj. 

Dnes tedy ramena, ruce, v práci to samé.... totální den blbec, od rána se všechno kazilo, přišla jsem z pochůzky vyčerpaná a docela pozdě. Nedařilo se, vracela jsem se, lidi zdržovali, zatímco já byla naložená poštou a letákama... no a já to msuela zmáknout s úsměvem na rtech a říct "ne", když se mě někdo zeptal, zda mě nezdržuje. "Jo, šíleně!!" Chtělo se mi křičet. Ale kodex je kodex. A já jsem prostě profesionál každým coulem. 

Už jsem vám říkala, že jsem byla zvolena nejlepším poštovním listovním doručovatelem moravsko-slezského kraje a pojedu do Prahy na setkání s generálním ředitelem? To prostě chceš! Já se fakt těším!

Day 2 Completed!!!!

Kristina


Žádné komentáře:

Okomentovat