Na hřišti s klukama


Když je tvým údělem trávit čas na fotbalovém hřišti a čekat, až si chlapečci zakopou... By mě v životě nenapadlo, že budu ustavičně řešit nějakej fotbal ve svým životě den co den 😂😄😄🤦🤦🤦 tréninky, zápasy, turnaje, pískání, když prší, tak doma na chodbě. Ustavičně neslyšíte nic jinýho, než že je potřeba novej dres, nové tenisky, nové kopačky, novej míč, nové rukavice, nové tarfy, štulpny, a já nevím, co ještě. Skoro každej měsíc furt něco! A když je sezóna, tak v televizi jede jen Premiere League, vše ostatní jde stranou, ty vado! A když skončí sezóna - což je teď - tak se řeší nové dresy a kšiltovky, protože přece hráči mění manšaft a prostě to musíš celé znovu obnovit!!!!
No a k tomu všemu (samozřejmě) neustále Tipsport a furt v rukách mobil, bo lustrujeme výsledky... 😄🤦 Kdysi mi jedna známá řekla, že tohle má celej svůj život. Že pochopila, že je jí asi osudem, že bude svůj život trávit na hřišti. Že je to "strašně fajn" 😄 Rozešla se s klukem (fotbalistou), aby si našla kluka (fotbalistu) 😄

Během čekání na kluky jsme s Eliškou byly mokré až za ušima. Jelikož se kropil trávník, tak jsme se chladily... :) Pak se přidali i kluci a další děti :) Jooo, bez mobilů to bylo moc fajn!

Hezké léto, přeji. K.



Cestou na zmrzku. 🍧





1 komentář: