Zmrzlinový krámek v Lichnově u Krnova


Zmrzlinový krámek v Lichnově u Krnova (někdy se uvádí i jako u Bruntálu) je vyhlášený. Vznikl v době kovidu a dnes už mají krámky čtyři. Každý takový pojízdný krámek cestuje po akcích a každej se jmenuje jinak. Jeden jediný - Peter - stojí na stálo právě v Lichnově a každý den v létě v zimě se k němu sjíždí mraky lidí na vyhlášenou zmrzlinu. 
A to ne jen tak ledajakou. Každý den musíte sledovat stránky FB nebo Instagramu, protože každý den se příchutě mění a zrovna v Lichnově máte možnost výběru vždy ze dvou strojů - zvlášť nebo klasicky míchané :). 

My jsme byli s Jirkou krámek navštívit už o víkendu, kdy měli vanilku a sorbet zelené jablko, a smetanu plus Aperol Spritz. Obě naprosto luxusní. 

S Eliškou jsme jely ve středu, bylo docela horko a je to asi dvacet minut jízdy, ale stálo to za to. Za vše mluví to, že si Eliška odnesla zmrzlinu ještě v kelímku navíc :)

Já měla banánek v čokoládě (sorbet banán a čokoládová) a Eliška vanilka a sorbet rakytník. Obě opět nezklamaly a chuťově pecka. U nás tady na tom konci prostě nemají konkurenci"

Kdo bydlíte poblíž, zajeďte :)

Kristina








 

Žádné komentáře:

Okomentovat