Q & A | 2



Otázky a odpovědi. To prý lidi baví :)
Posted by Sunday Stealing

1. Co bys raději? Jela na kole, autem nebo na koni?
Určitě autem. Kolo nemám moc ráda a v autě, díky mé práci, se cítím dobře. Z koňů má obrovksý respekt, takže na něj nikdy!!! Když jsem měla možnost, nedokázala jsem ho ani pohladit :)

2. Oblíbený autor?
Těch je dost, ale určitě to bude Cecelia Ahern, Simon Toyne, Paul Hofmann, Jodi Picoult, Simone Elkeles, Lisa Schroeder, Sarah Maas, Leigh Bardugo, Dorothy Koomson
Z českých autorů určitě Radka Třeštíková, Eva Urbaníková, Táňa Keleová-Vasilková

3. Kam bys raději na dovolenou? Na Hawaii nebo na Aljašku?
Na Aljašku. Stonásobně. Jednak mám raději chladno, miluji sněhová panoramata a jednak to musí zcela určitě neskutečná zkušenost a zážitek. 

4. Kdyby ses mohla vrátit do jakéhokoliv roku, který by to byl?
Původně jsem chtěla rok 2009, kdy se mi rozpadlo první manželství, i když nelituji, jelikož mě cesta přivedla k mému dalšímu muži a ke krásné holčičce :) Ale ne. Nejraději bych proto chtěla zpět do roku 2015, abych mohla zvrátit všechno, co se v něm stalo a můj táta na začátku roku 2016 nespáchal sebevraždu.

5. Oblíbené zvíře v zoo?
Po polsední návštěvě zoo v Polsku jsou to bezkonkurenčně motýli, tuleni a stále tygři, pumy, lvi a jakékoli šelmy!

6. V jaké nejvyšší budově jsi kdy byla?
V Polsku jsem chtěla navštívit Sky Tower, ale nepovedlo se. Tak mám jen zážitek z dětství, kdy jsem spala u kapamrádky v desátém patře nevyššího panelákového komplexu u nás ve městě. Tehdy příšerně foukalo a měla jsem pocit, že se celý dům hýbe a chvěje. Všechno praskalo a lupalo, nemohla jsem usnout.

7.  Jak často si kupuješ věci?
Já nejsem moc na hadry :D Vždycky jsem tím dělala radost svým chlapům :D Žádné utrácení nebo promenády v obchoďácích. How often do you buy clothes?

8. Jakou poslední věc si nahrála z televize?
Ježíš, tak to byl určitě nějaký film nebo videoklip nebo rozhovor od Madonny na videokazetu :D Ale to je už hodně moc let.

9. Poslední kniha, kterou jsi přečetla?
Nepamatuju si :D Mám to někde v poznámkách. Nechce se mi to hledat. Myslím, že to byla Máma zabiják, ale jistá si nejsem. Je to už dávno a od té doby knihy jen rozečítám :D

10. Oblíbené zahraniční jídlo?
Maďarský guláš, slovenské halušky :)

11. Jaké spotřebiče v kuchyni používáš?
U nás hodně jede varná konvice, mikrovlnka, sendvičovač, kávovar, Nutribullet mixér.... jinak vlastně ani nic jinýho nemáme :D

12. Kolik ti bylo let, když ses poprvé dozvěděla, že Ježíšek neexistuje? Jak jsi to zjistila?
Tipuji kolem deseti, jedenácti. Řekla mi to moje tehdy nejlepší kamarádka a byla jsem v šoku. Ale nedávala to najevo. Prostě jsem se s tím vypořádala sama :) Vcelku rychle.

13. Oblíbený předmět ve škole?
To se různilo na základní a střední škole. Na základce jsem milovala matematiku, zeměpis, vcelku angličtinu. Na střední jsem milovala angličtinu a základy společenských věd.

14. Jakou nejzvláštnější věc si kdy snědla?
Já moc nezkouším a nejsem vynalézavá :D Ale asi krevety mi přišly zvláštní, i když dobré. Přišlo mi zvláštní je jíst. Taky mi přišlo divný avokádo, které zvláštní pochutinou není, ale já nikdy nepochopila, co na něm všichni mají :D 

15. Oblíbený rodinný recept?
Já jsem pochotila celkově vaření po mamince a tatínkovi, ale asi ne vyloženě recept. Co však vím, že jsem milovala kefírovou buchtu od maminky a cuketovou buchtu od babičky. Ty jsem se ale učila dělat sama. Doma se tradicí u nás stal asi guláš, francouzské brambory, pečená rýže na medu s kuřetem.
 

To je vše, ahoj :)

Kristina

Žádné komentáře:

Okomentovat