BODY CAMP | self-care projekt | # 2

Dnes bylo škaredě. Zima. Vítr. Déšť. Sníh. Kroupy. Až k večeru vylezlo sluníčko. Co mám povídat, zkrátka typické aprílové počasí :) Přesto jsem se pěkně namalovala, v tom dešti vyrazila ven na pole se psíkem, natáhla dvě kapuce od mikin a nechala ho pořádně proběhnout. Doma ho čekala sprcha, mě pak koupel a rozmazlování voňavým tělovým máslem. Mmm... Nakonec to byl úplně skvělý den, protože pokud si ho umíte udělat lepší, tak ať je slunce nebo ne, stojí každý den za to :-)


Dnes jsem si připravila podle jednoho YT videa tento salát. Není na něj potřeba prakticky nic výjimečného, stačí uvařit těstoviny s mašličkami (ty jsou fakt důležitý, protože ty nemašličkový prostě nevypadají tak dobře :D), nakrájet cherry rajčátka, nať z jarní cibulky a ledový salát. Je prima si předem připravit kuřecí maso a nakonec to všechno smíchat. Je to moc dobré! Nedávala jsem sýr, ani kousky pečiva, ale dala jsem velkou lžíci kvalitní majonézy. Mňam :)


4-letá neteř mi říká: "Já jsem vítěz".
Já na to: "Já taky. Vítěz je každý".
Neteř na to: "Není. VÍTĚZ JE TEN, KDO TO POZNÁ."

- Jana Ehre :-)


Snažila jsem se být dnes upřímná! :-) Slušně, v klidu, tak, jak jsem na tom pracovala poslední měsíce. Ono to jde. Jen otázka, zda má u některých lidí význam být hodný, protože mi přijde, že často lidé reagují a činní věci, až když se pořádně rozčílíte a uděláte vítr :D Trvá dlouhé týdny, kdy vy furt na druhé hezky a nic se neděje. Až se nase*ete, tak se dočkáte nějakého kompromisu.

Já jsem této výzvy využila k tomu, abychom si s partnerem pohovořili. Máme dokonalý vztah a přesto, jako všude jinde, se objeví věci, které dokonalé nejsou a které mě hrozně trápí a díky kterým občas cítím bezradnost. Rozhovor byl upřímný, akorát je blbý, že každý tu svou pravdu vidí po svém a má na tu onu pravdu svůj názor a chápe ji dle své povahy. To je pak těžké. Takže jsem měla úkol takový, že aby ani jeden z nás dvou nic neobětoval a přesto něco obětovat musel, domluvili jsme se v klidu na kompromisu a víte co? Dvě minuty po onom rozhovoru jsme se na sebe usmáli, tím jsme si odsouhlasili nové dohody a ani to nebolelo :-)

Mějte krásný den a pečujte o sebe tělem i duší... ♥♥♥

Žádné komentáře:

Okomentovat