BODY CAMP | self-care projekt | #7

Dnešní příspěvek je věnovaný šťávám, smoothie a koktejlům :-)


V tomto koktejlu je jeden banán, jedna dávka čokoládového proteinu a sklenička rýžového mléka. Lilo se to pomalu jak rozpuštěná zmrzlina, jak jsem to měla husté :D Ale bylo to moc dobré.

Naštěstí jsem člověk, který se naprosto vyžívá v různých nápojích umixovaných z ovoce a mléka, a teď, když jsem před asi dvěma týdny podědila po mém tatínkovi jeho odšťavňovač, dělám šťávy jak divá nejen pro sebe, ale donáším také mamince. Miluji hlavně ty mrkvový, prakticky mi vůbec nevadí pít jen šťávu z mrkví, ale když se to namíchá s pomerančem a okurkou a přidá se trochu jablíčka, je to mňamka jak hrom :-)


Skleničky na tyto šťávy jsem si koupila v Kauflandu, kde se takové mrkvové šťávy v těchto skleničkách prodávají, ale jsou strašně přeslazené. Lahvičky ale za 5,90 stojí za to, no uznejte sami :)) Ještě by to chtělo koupit bílou fixu na sklo a popsat si je po svém ♥


A tady už si nalívám také mléčný nápoj, z rýžového mléka, jahod, mraženého lesního ovoce (ostružiny, rybíz) a také půlka banánu. To byla lahůdka.

***

A jaký máte vy oblíbený nápoj?
Děláte si doma vlastní šťávy?
Koktejly? Smoothies?
Co nejraději mícháte? Já určitě jahody a banán :)
Mějte se krásně.

A ještě jeden krásný citát na konec ☺


NEMÁM RÁD NUCENOU KONVERZACI.
ANI NUCENÁ PŘÁTELSTVÍ,
NUCENÉ INTERAKCE.
ZKRÁTKA NEMÁM RÁD NUCENÉ VĚCI.
POKUD NEJSME NA STEJNÉ VLNĚ,
TAK NEJSME NA STEJNÉ VLNĚ.

- Peaceful Warrior


Žádné komentáře:

Okomentovat