BODY CAMP | self-care projekt | #3

Dnešním tématem je pro mne dělat si celý den radost. Počasí mi k tomu přeje, takže nevidím důvod, proč se mračit, být nešťastný, nevrlý, bez nálady. (I když chápu, že jsou situace, kdy to prostě nejde.)

My jsme si dnes udělali procházku, zacvičila jsem si jógu, koupila si vosk od Yankee Candle, který jsem měla vyhlídnutý, upekla nejlepší koláč na světě, udělala šťastnými pár čtenářek, které se na mne obrátily z jednoho či druhého důvodu, začala jsem háčkovat nový klobouček své dcerce a po letech si nalakovala nehty. A aby toho nebylo málo najednou, všimla jsem si, jak mi to pěkně všechno ladí do zelena :-)


Vytáhla jsem lak od Essence ze své sbírky a konečně si zkrášlila nehty. Ve skutečnosti je trošku ta zelená jemnější, tady na fotce to vypadá jak mix se světle modrou, ale není.


A tohle už je barvička, jakou bude mít Eliščin klobouček. Není to nádhera? Typicky jarní odstín, řekla bych. Sice to s touhle Alize jde pomalinku, navíc s malým háčkem, ale výsledek bude eňo ňuňo :))


A do toho všeho se mi bytem line taková sladká až bonbonová vůně, trošku voní jako zeleno jablíčko, ale přesto jdou svým způsobem cítit lehký nádech květů. No a to je Aloe Water od Yankee Candle. Miluji jejich vosky a svičky a vůbec celý ten nápad, propagaci a laškování s námi zákazníky :-)


A čím si uděláte radost dnes vy?
Nebo jste to už stihli?
Přijďte mi říct ♥


Žádné komentáře:

Okomentovat