BODY CAMP | self-care projekt | #5


Dnešní den se budu snažit pojmout trošku pianko v hlavní roli s květinami. Ať už cvičíte a zdravě papkáte, stojím si za tím, že by člověk měl dbát také na jakési vnitřní prožitky, které pohladí vaše srdce, duši a navodí dobrou náladu. Mnohdy je to dokonce daleko podstatnější než cokoli jiného. Cítit se dobře určitě v mnohém převyšuje ono vypadat dobře.

Já si šla pro květiny hned ráno, bohužel, neměli ty, které jsem chtěla a to kopretiny, ty se prý dělají zatím na objednávku, tak jsem vzala alespoň poslední karafiáty a i ty dopadly nádherně :) Navíc takové krásné počasí si nějakou kytičku domů úplně žádá. Bylinky jsou sice fajn, rostou mi za oknem, ale květy jsou květy :-)

Bandasku jsem našla "zatoulanou" ve spíži, zůstala tam po bývalém nájemníkovi, pánovi, který umřel a když byt vyklízeli, na tohle krapet zapomněli. Mám pro takové retro věci slabost a když jsem tuhle krásku uviděla, natáhla jsem se pro ni celá nadšená a překvapená, umyla ji od pavučin a prachu a usmívala se ♥ A teď je moje a než poroste rybíz a jahody, bude mi sloužit na kytičky, pro které si půjdu pokaždé, když ty předešlé odkvetou :-)

Klasickému cvičení moc nedám - tím klasickým myslím činky, kettlebelly atd. - jsem prostě teď naladěná a dělá mi dobře jóga s mými oblíbenými instruktory a dnes jsem si zacvičila jedno takové krátké cvičení se Zuzkou Light. Jde o sekvenci power-jógy z jejího dvd programu, který kdysi vyšel pod záštitou firmy WIN. Dnes je ZCUT Power Yoga Series vyprodané, respektive jej blázni největšího kalibru prodávají na Amazonu za 70 dolarů. I'm not that crazy... takže jsem si dvd sprostě stáhla a vy můžete taky. Schválně vyzkoušejte tahle krátká videa uvidíte, jak vám to rozproudí krev :-)

A to je pro dnešek vše. Už jdu a vám všem přeji krásný den s květinami :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat