BODY CAMP | self-care projekt | #8

Dnešní úkol bude vesměs neúkolem pro všechny vegetariány a vegany, jelikož se po celý dnešní den chci vyhýbat masu a výrobkům z něj. Já nejsem vlastně až tak masová, nepotřebuji jíst maso každý den, takže pro mne to až tak složité nebude. Maso ale pravidelněji dávám dětem, takže když jsem ten den dělala těstoviny s kuřecími kousky, já si udělala celozrnný kuskus s vajíčkem a namíchala si to do sklenice se zeleninou.

Na snídani jsem měla jen celozrnný rohlík s lučinou a ovocem a zeleninou. Stejný talíř dostal i přítel, který má zase období, kdy si na zdravějších věcech zakládá. Vždycky když trochu zhubne, tak má motivaci si na jídle víc zakládat a sám si vybírá to zdravější, zajímavé :-)


No a také jsem pekla. Bábovka je u nás prostě neoblíbená. Ano, čtete správně. Vždycky jsem totiž narazila na recept, díky němuž byla bábovka tuhá, hutná, bolely z ní panty a druhý den byla vysušená a prostě, i když bábovky osobně miluju, trvalo dlouho, než jsem narazila na skvělý recept. Ten mám od jedné paní z jedné skupinky, kde se peče, já si ho ještě upravila, dala jinou mouku, jiný poměr cukru a výsledek je naprosto famózní. Za den byla pryč a kromě Elišky (té buchty prostě nedávám) všichni uznali, že tohle je skutečně recept, který odpovídá nadýchané bábovce :)



Citát pro dnešní den, který se mi moc líbil ♥


NEZÁLEŽÍ NA VZDĚLÁNÍ,
NA TALENTU, BOHATSTVÍ
NEBO JAK COOL SI MYSLÍŠ, ŽE JSI.
TO, JAK ZACHÁZÍŠ S DRUHÝMI,
MLUVÍ ZA VŠE.


Žádné komentáře:

Okomentovat