Inspirovala jsem se starším vydáním časopisu F.O.O.D, kde recept na pomazánku byl.
Pomazánka je lehká, přesto sytá. Ideální na čerstvé pečivo.
Pomazánka je lehká, přesto sytá. Ideální na čerstvé pečivo.
Budete potřebovat:
250 g měkkého odtučněného tvarohu
50 g kvalitní šunky
1 vejce na tvrdo
1/2 balíčku pažitky
2 menší mrkve
1 lžička plnotučné hořčice
sůl, čerstvý mletý pepř
Jak na to?
Mrkev nastrouháme najemno do misky, přidáme tvaroh, na malé kousky nakrájenou šunku,
hořčici, pažitku, na kousky nakrájené vejce, sůl a pepř. Smícháme a necháme vychladit.
Podáváme s čerstvým pečivem. Pokud použijete večerní pečivo, bude celá věc rázem low-carb!
Ukládám, musím vyzkoušet - mňam! :)
OdpovědětVymazatVypadá dokonale. Dostala jsem na ni velkou chuť :-)
OdpovědětVymazat