Pestrá pomazánka


Inspirovala jsem se starším vydáním časopisu F.O.O.D, kde recept na pomazánku byl.
Pomazánka je lehká, přesto sytá. Ideální na čerstvé pečivo. 

Budete potřebovat:

250 g měkkého odtučněného tvarohu
50 g kvalitní šunky
1 vejce na tvrdo
1/2 balíčku pažitky
2 menší mrkve
1 lžička plnotučné hořčice
sůl, čerstvý mletý pepř

Jak na to?

Mrkev nastrouháme najemno do misky, přidáme tvaroh, na malé kousky nakrájenou šunku,
hořčici, pažitku, na kousky nakrájené vejce, sůl a pepř. Smícháme a necháme vychladit.
Podáváme s čerstvým pečivem. Pokud použijete večerní pečivo, bude celá věc rázem low-carb!



2 komentáře: